lørdag den 11. oktober 2008

Godnatsokker til Line.

Line fryser altid sine tæer om natten - Mormor kunne du ikke lige?

Fremgangsmåden er den samme som papegøjefarvede sokker:

Garnforbrug: 1 ngl. blødt garn som ca. passer til p. 4½ - strømpepinde 5½ - hæklenål 4½

Slå 31 m. op på pinde 5½ og strik rib, men på de midterste 9 m. midt foran strikkes snoning - strik ca. 11 cm. nu strikkes en hulrække - slå om 2 m. sammen omg rundt med undtagelse af snoningen.
Der strikkes nu hæl over 16 m. saml 3 m. op i hullet når hælen er færdig, disse tages igen sam. på hveranden omg. Fortsæt med snoning og rib til ca 4 cm. før hel længde - sæt m. på 4 pinde (ellers strikker jeg kun på 3 pinde) og tag ind i siden ( 2m. sam i beg. af p.1 - og i slut. af p.2 - beg af p.3 - slut. af p.4 ) på hveranden omg. til der er 15 m. tilbage strik en omg. og på næste omg. tages 2 m. sam. omg. rundt - knæk tråden og træk den gennem de sidste masker.
Med dobbelt garn og hæklenål nr. 4½ hækles 60 luftm. Træk snoren gennem hulrækken.
Snoning over 9 m. ( indret ribben således at der er vrang på hver side af de 9 glatmasker.)
1. 2. og 3. pind glat
4.pind: sæt de første 3 m. på en snoningspind FORAN arbejdet, strik de næste 3 m. glat, strik m. fra hjælpepinden glat, strik de sidste 3 m. glat -
5. 6. og 7. pind glat
8. pind: strik de første 3 m. glat, sæt de næste 3 m. på snoningspind BAG arbejdet, strik de sidste 3 m. glat, strik m. fra hjælpepinden glat.
Disse 8 pinde gentages.

3 kommentarer:

Amelie sagde ...

Hej Alice, jeg har fundet noget, som du sikkert kan bruge.
http://www.persistentillusion.com/blogblog/index.php?pagename=techniques
Hilsen Amelie
Forresten, godnatsokkerne er soede. Saa behoever barnet ikke at faa kolde foedder. Godt naar man har en strikkende mormor eller farmor.

Alice sagde ...

Hej Amelie - Tak for adressen - jeg har været inde og kigge der kan man vist bruge megen tid - det er ærgerligt at der ikke er et af de nordiske sprog. Vi kommer vidt omkring.
Hilsen Alice

54613458656 sagde ...

免費a片下載無碼有
線上看a片直播a片下載
色a片色情自拍影片庫
線上看a片直播a片下載
免費成人a片直播
a片
a片寫真
免費a片下載無碼有
免費a片
a片a漫