søndag den 1. februar 2009

Award fra Manne

Denne Award har jeg fået af Manne - jeg siger tusind tak.
Jeg laver dette om når jeg engang får at vide, hvordan jeg sætter den på siden.Endnu engang TAK

The Lemonade Award is given by a previos winner to 5 bloggers who have shown great attitudes and/or gratitude this week. It’s a great way to show these people that you appriciate them. All you have to do is:

1. Put the logo on your blog or post.

2. Nominate at least 5 blogs and be sure to link your nominees within your post.

3. Let them know that they have received this award by commenting on their blog.

4. Share the Love and link to this post and the person from whom you received your award.

I would like to pass this award along to the following people

Med i awarden fulgte også en udfordring

Gå til foto/mapper.Ta ut den 6. mappen og deretter det 6. bildet i denne mappen.Sett bildet på bloggen og skriv noe om dette bildet.Inviter 6 nye til å bli med på denne utfordringen.Link til dem, og la dem vite at de er utfordret.

:

2 kommentarer:

Karin Grøn sagde ...

Hej Alice.
Din award sætter du ud i sden ved at gå ind i layout. Der trykker du tilføj en gadget og så kommer der en række forskellige tilbud op. Så trykker du på at du vil have et billede. Det billede har du forvejen kopieret og gemt i din billedmappe og så sætter du det billede ind og accepterer det og du kan også sætte en titel på og så smutter den hos mig over i margen. Jeg tror der er forskellige opsætninger, men det kan du finde ud af ved at trykke på vælg skabelon. Jeg er ikke nogen ørn til det men roder med det og råber HJÆLP til min mand når det går helt galt.

Alice sagde ...

Tak - jeg nåede lige at finde ud af det selv - inden jeg så du havde skrevet - tak alligevel - det er rart at få lidt hjælp når det brænder på.