fredag den 6. februar 2009

Billeder fra Grønland


Så tager vi lige lidt billeder igen - Istykkelsen skulle måles for først når den var en vis tykkelse kunne der jo lande fly - man skulle køre ca. 12 km ud på havisen på hundeslæde i teltet er der flybenzin for flyet skulle tanke op for at kunne flyve tilbage igen.

6 kommentarer:

Manna sagde ...

Hej Alice
Smukke-smukke billeder du viser på din blog. Du må have oplevet en masse spændende deroppe i Grønland
God weekend til dig

Karin Grøn sagde ...

Jeg kan forstå at du er en tur i Grønland. Jeg kan kun sige rigtig god tur. Jeg er IKKE SPOR misundelig;-( jo vel er jeg det for jeg har kun været der som ung og jeg længes altid tilbage. Jeg under jer en rigtig dejlig tur og håber I må få mange dejlige oplevelser og minder at tænke tilbage på.

Alice sagde ...

Hej Karin.
Nej vi er skam i Hals - jeg har bare så mange billeder der er taget som dias - for nogle år siden fik jeg en scanner hvor man kunne scanne dem ind så de blev til digitalbilleder - jeg synes de er så gode - så engang imellem tager jeg nogle stykker og ligger ind på bloggen - så andre også kan have lidt fornøjelse af dem.
Er det ikke enestående de har lagt næsten 40 år i en kasse - jeg brugte temmelig meget tid på at finde ud af hvordan man bedst gjorde. Så skulle du have nogle fra da man tog lysbilleder - kan jeg ordne dem. Det gælder også for dig Manna - det er bare et tilbud.

Manna sagde ...

Hej Alice

1000 tak for tilbuddet, du er en sveske. Desværre blev alle mine lysbilleder beskadiget, og derfor smidt ud for mange år siden.

Karin Grøn sagde ...

Ok- ha ha - den fattede jeg så ikke lige i farten. Men jeg længes alligevel ofte tilbage til den rene luft- de store vidder- den utroligt smukke og stille natur.
Jeg håber din pc bliver " rask" eller du i det mindste får dine ting ud og får en ny. Held og lykke med det.

Alice sagde ...

Hej Karin.
Hvor har du været - har du været ansat eller på ferie - jeg er bare nysgerrig.
Hilsen Alice