onsdag den 16. juli 2008

Boller

Opskrift Boller tilpasset diabetikere.
Godt ½ dl. rapsolie
2 dl. letmælk
1 teske perfect strø ( sukker for diabetes)
1 pk gær
2 æg
400 gr. mel
Mælken lunes og gæren udrøres deri - olie, strø, æg og mel kommes i skålen æltes i røremaskine - sættes til hævning et lunt sted ca. ½ time - herefter formes bollerne - der bliver 1 plade fuld - dækkes og hæves igen ½ times tid - smøres med a 38 - bages ved 225 grader 13-15 min. man kan komme rosiner i det bliver de ikke ringere af.

2 kommentarer:

Anonym sagde ...

Hej Alice.
Tak for dine himmelske boller, du lod mig smage, jeg spiste en til eftermiddagskaffe, og en her til morgen - de er megt lækre.
Jydekonen.

Anonym sagde ...

Brugte hvid hvede i stedet (bedst for diabetikere) og puttede lidt stødt kardemomme i. Super lækre boller!!