tirsdag den 27. januar 2009

Nye Natsokker.


Line - et af mine børnebørn fryser altid tæerne om natten - så jun ønskede sokker til at sove i - det fik hun for et stykke tid siden - strikket i lyserød almindelig blød garn da de jo kun - troede jeg - skulle bruges i sengen - men ofor nylig sagde hun de er slidt op - jeg ønsker mig nogle nye - altså må hun have brugt dem som sokker - nu får hun så nogle strikket af 2 tråde strømpegarn på pinde nr. 5½ - 24 masker.
Så må de da kunne holde til at blive brugt også som hyggesokker.

7 kommentarer:

Karin Grøn sagde ...

Jeg kan godt huske at de gamle strikkede sengetrøjer og sengesokker til sig selv i fint lysegrønt tyndt uldgarn, da jeg var barne, men jeg kan se at historien gentager sig. Jeg mangler bare silkebåndene de havde i hullerne. Det er bare en anden generation der ønsker det, men så er det godt at have en bedstemor, der kan opskrifterne eller selv finde på dem. De er bare søde

marianne sagde ...

De ser rigtig dejlige ud og kan da godt forstå at de ikke kun skal gemmes under dynen, når de er så flotte.

Amelie sagde ...

Dejligt at man har en mormor som soerger for varme foedder om natten. Som Marieanne siger: det er naesten synd, at de gemmes under dynen. ;-)))
Amelie

Manna sagde ...

Så fine sokkerne er med et sødt piget mønster. Er opskriften fra Ulricks " Den lille uldne " ?. Og du er på vej med et andet par sokker, det bliver spændende at se.

Alice sagde ...

Hej Manna
Opskriften kan du finde med et lidt andet mønster her på min blog under Lines natsokker de er lyserøde hvis du gerne vil have dem ligesom de her - så sig til - så sætter jeg opskriften ind.

Manna sagde ...

Hej Alice
Tak for tilbudet, har fundet en opskrift der minder meget om dem.

Manna sagde ...

Hej Alice

En lille hilsen til dig på denne kolde grå/hvide søndag. Da jeg til finder glæde og inspiration ved at besøge din blog, har jeg givet dig en Award. Du kan hente den på min blog.
God søndag til dig.