søndag den 7. december 2008

Bordkort


Så har vi været nede og snakket mad - duge - med mere - jeg kunne ikke lave bordkort før jeg vidste hvad farve duge der skulle være .
Så kørte vi ind til byen for at få lige den rigtige råhvide farve karton - jo jo det havde de skam også.
Dejligt - da vi kom hjem skulle de printes ud - så var man bare færdig - kartonen var nok så fin i hvertfald kraftig at den ikke kunne gå i printeren - var jeg endelig heldig og få det skubbet ind så krøllede det.
Så idag gik turen så til Bilka - jeg vidste det de havde kunne bruges - det var bare lidt mere sandfarvet - men kunne bruges.
Sådan.

3 kommentarer:

Amelie sagde ...

Det er da vellykket nu med dine bordkort. Jeg ta´r ogsaa et svingom med guldpaaret. Ha´en rigtig god dag.
Hilsen Amelie

Karin Grøn sagde ...

Hej Alice.
Jeg har lige opdaget din blog og vil bestemt følge den fremover. Det er en meget spændende side med masser af opskrifter. Tak for dine søde ord om mine kniplinger. Du skriver du ikke har lært at kniple. Måske kunne det være et nyt projekt efter guldbrylluppet. Tillykke med det. Du bor jo i Hals, kan jeg se. Der kommer jeg også en del. Jeg har deltaget i Skansespillet siden 1992 med små pauser, så det er en stor del af vores sommerliv. Jeg har i en periode stået for kostumerne. Det var sjovt og spændende. Hvis du gerne vil lære at kniple kan du kontakte mig på email. Så kan vi nok finde ud af det.

Alice sagde ...

Hej Karin
Hyggeligt at møde dig på nettet - tak for tilbudet - jeg siger til hvis det sku`være.
Hej Amelie.
Ib - altså min mand siger - ærgeligt at I bor så langt væk ellers kunne du være kommet med.
Hilsen Alice